Professzionális kártevőirtás                      Budapest   Tel.: 0670-433-0538   email: gutitamas@irtoma.hu

Főoldal

Szolgáltatások
Csótányirtás Rágcsálóirtás Ágyi poloskairtás Hangyairtás Darázsirtás Egyéb rovarok irtása HACCP rendszer támogatása

Árak

Kapcsolat

Csótányirtás garanciával - 24 órán belül Budapesten - fix árakon Hívjon most és megszabadul az undorító csótányoktól! 06 70 433 05 38

A csótányirtás
Hogy néz ki, milyen gyorsan szaporodik a csótány?
Hogyan él a csótány?
Hogyan terjed a csótány?
Csótányirtással kapcsolatos hírek/érdekességek

A csótányirtás

A csótányirtás legtöbbször a csótányirtó (Egészségügyi kártevőirtó) feladata, amelyet többféle anyaggal és technikával oldhat meg. Én kétféle módon végzem a csótányirtást, ez a kétféle technika használható ma eredményesen a csótányok ellen. Ez a permetezés és a gélezés.

Csótányirtás permetezéssel

A csótányirtás legelterjedtebb módja a permetezés. A permetezés során tartós méregmezőt hozunk létre. A méregmező szakmai kifejezés, az összes általam felhasznált csótányirtó szer és azok hatóanyagaik melegvérűekre nem mérgezőek, OTH által engedélyezettek, (tehát Önre, gyerekére, háziállatára sem veszélyes). Ekkor a csótányirtó szert a csótányok előfordulási helyeire juttatom. A konyhai használati tárgyakat vagy le kell takarni, vagy a kezelés után jó alaposan lemosni. Miután a csótány átmegy a lepermetezett felületen, kis idő múlva elpusztul. Ha csótányirtó szert nem mossuk le egyhamar, akkor az általam használt permetszerek akár 3 hónapig is hatásosak lehetnek. Ez azért fontos, mert a csótányirtó szer a petéket nem pusztítja el, viszont ha a kikelt rovar találkozik az irtószerrel, akkor már hatásos, vagyis nem lesz gondunk a csótányok új nemzedékével.
Egyes esetekben szükség lehet a csótányirtás kiegészítésére, amikor a permetezés melett hidegködképzőt is alkalmazunk, akkor, amikor nagyon zsúfolt helyen kell a csótányokat előcsalogatni. Ekkor egy elektromos eszközzel porlasztom a légtérbe az csótányirtó szert, ami a legapróbb résekbe is eljut, így fejtve ki a kívánt hatást.

Csótányirtás permetezéssel

A csótányirtás leghigiénikusabb és kifinomultabb módszere a gélezés. Emelett még véleményem szerint a legtartósabb eredményt is ezzel érhetjük el - egy lakásban. A gélezés során a csótányok étvágyára alapozunk, mivel a csótányirtó szer lényegében egy irtószeres csalétek. A kezelés gyorsan és higiénikusan történik, apró, körülbelül 2-3mm pöttyöket jutattok a csótányok búvóhelyeinek közelébe. A lemosástól ebben az esetben nem tartok, mert emberek által nehezen közelíthető helyekre helyezem ki az csótányirtó szert, azonban a csótányok életviteléből adódóan könnyen hozzájutnak a kihelyezett elemózsiához. Ez az csótányirtó szer többszörösen is képes kifejteni hatását, miután a csótány elhullik az írtószer benne tovább hat. És mivel ezek a kellemetlen lakótársak többek közt egymást is elfogyasztják, máris világossá válik ennek a csótányirtó technológiának a furcsa hatása.

A csótányirtó módszer kiválasztása a felmérés, a faj meghatározása, és természetesen a megrendelő igénye szerint történik.

Csótányirtás megelőző jelleggel

Amennyiben megelőző jelleggel történik a csótányirtás, minden esetben a gélezés technológiát alkalmazom, illetve ragasztós csapdákkal monitoring rendszert építek ki, mely során egy irtószermentes ragasztós lappal gyűjtöm be a megjelent és esetlegesen behurcolt rovarokat.

A monitoring rendszert csak szerződés esetén alkalmazom - mivel erre általában cégeknek van szükségük.

Minden esetben diszkréten kezelem a csótány fertőzöttséget ,sima fehér autóval jelenek meg, csótányirtó eszközeimet is letakarva viszem a helyszínre.

Hívjon most, ha szakszerű csótányirtás amire azonnal szüksége van, vagy ha csak szeretné megelőzni a betolakodók megtelepedését. Budapest és Pest megyében csótányirtás garanciával magánszemélyeknél, cégeknél, közületeknél, szakképzett csótányirtó által.

Vissza a csótány tudástárba

Csótányirtás a következő településeken:

Budapest Alsónémedi Biatorbágy Budajenő Budakalász Budakeszi Budaörs Csobánka Csomád Csömör Csörög Délegyháza Diósd Dunabogdány Dunaharaszti Dunakeszi Dunavarsány Ecser Erdőkertes Érd Felsőpakony Fót Göd Gödöllő Gyál Gyömrő Halásztelek Herceghalom Isaszeg Kerepes Kistarcsa Kisoroszi Leányfalu Majosháza Maglód Mogyoród Nagykovácsi Nagytarcsa Ócsa Őrbottyán Páty Perbál Pécel Pilisborosjenő Piliscsaba Pilisjászfalu Pilisszántó Pilisszentiván Pilisszentkereszt Pilisszentlászló Pilisvörösvár Pomáz Pócsmegyer Pusztazámor Remeteszőlős Solymár Sóskút Szada Százhalombatta Szentendre Szigethalom Szigetmonostor Szigetszentmiklós Sződ Sződliget Tahitótfalu Taksony Tárnok Telki Tinnye Tök Tököl Törökbálint Üllő Üröm Vác Vácrátót Vecsés Veresegyház Visegrád Zsámbék

Keressen fel, ha a csótányirtás elengedhetetlen Önnél, akár megelőzésképpen, akár mert azonnal szeretné megszüntetni a csótányok vendéglátását. Budapest és Pest megyében csótányirtás garanciával magánszemélyeknél, cégeknél, közületeknél, szakképzett csótányirtó által.

Ugrás az oldal tetejére

csótányirásra használható eszközök - teljesség igénye nékül

Csótányirtás profi cég által

Főoldal   Szolgáltatások   Árak   Kapcsolat
Legutolsó frissítés: 2012. január 29. Ajánlott felbontás: 1024x768 Honlappal kapcsolatban: kovacsrobert77 kukac gmail pont com