Professzionális kártevőirtás                      Budapest   Tel.: 0670-433-0538   email: gutitamas@irtoma.hu

Főoldal

Szolgáltatások
Csótányirtás Rágcsálóirtás Ágyi poloska írtás Hangyairtás Darázsirtás Egyéb rovarok irtása HACCP rendszer támogatása

Árak

Kapcsolat

Ágyi poloskairtás garanciával - 24 órán belül Budapesten - fix árakon Hívjon most és megszabadul az undorító poloskáktól! 06 70 433 05 38

Az ágyi poloskairtás
Hogyan ismerhető fel az ágyi poloska jelenléte?
Hogy néz ki, milyen gyorsan szaporodik az ágyi poloska?
Hogyan él az ágyi poloska?
Hogyan terjed az ágyi poloska?
Hogyan védekezzünk az ágyi poloska ellen?

Az ágyi poloskairtás

Szakszerű ágyi poloska írtás és tanács itt. Ágyi poloska írtás az egyik legjobb áron Budapest és vonzáskörzetében.

Minden esetben diszkréten kezelem az ágyi poloska fertőzöttséget, sima fehér autóval jelenek meg. Munkámra az alaposság jellemző, amely elengedhetetlen, ha azt szeretnénk, hogy az ágyi poloskairtás eredményes legyen.

Az ágyi poloskairtás előkészülete

A mi feladatunk a poloskairtás előtt

Az ágyi poloska írtás során először meggyőződünk, hogy tényleg poloskával van-e dolgunk. Ennek része az információk begyűjtése és a helyszín alapos átvizsgálása. Az ágyakat, ágykereteket, szekrényt, fotelt stb. elhúzzuk, szétszedjük, felfordítjuk, hogy az összes búvóhelyet alaposan le tudjuk kezelni.

Az Ön feladata a poloskairtás előtt

Az poloskairtás előtt fel kell készíteni a szobákat, amelynek egy részét megtehetik nélkülem, de nagyon fontos, hogy azokból a szobákból, amelyben poloska csípés volt, semmi se kerüljön ki, csak lezárt zsákban.

A poloskák előszeretettel petéznek olyan helyre ahová a petéit könnyen „felragasztja„- ezért a textíliák potenciális veszélyforrások az ágyi poloska irtás során. Éppen ezért ki kell üríteni az ágyneműtartót, a benne lévő textíliákat és az ágyneműt tegyük zárható zsákba, amiben egészen addig maradjon, amíg nem kerül rá a sor a mosógépben. A beszedett holmikat minél magasabb fokon mossuk ki (legalább 60 fokon) és tegyük külön a poloskairtás idejére. Amikor valamit ki lehet mosni, akkor mindig a mosást ajánlom, mert a poloska irtó szer nem pusztítja el a petéket, viszont a 60 fokon történő mosás a rovarokat és a petéket is elpusztítja. (ha lehetne, a kanapét is kimosni lenne a legjobb... – nyugaton hőkezeléssel is végeznek rovarirtást).

A poloskairtás közben

A szobákban lévő összes búvóhelyet lepermetezzük a megfelelő irtószerekkel. A legtöbb esetben elengedhetetlen az ágyi poloska írtás során, hogy többféle irtószerrel (hatóanyaggal) dolgozzunk. A felméréstől függetlenül az összes lehetséges búvóhelyet le kell kezelni, mert elég ha egy ágyi poloska marad. A poloskairtás első fázisában tehát sávpermetezéssel kezeljük a szobát. Ez a tartós irtószeres sáv a körülményektől függően vagy permetezéssel, vagy porozással történik.

Miután lekezeltük az összes lehetséges búvóhelyet, „kiugrasztjuk„ a helyükről az ágyi poloskákat, amihez egy ULV képző berendezést használunk. A köznyelv néha gázosításnak hívja, azonban nincs hozzá köze: emberre nem ártalmas, a szaga azonban egy kicsit irritáló lehet. Ezzel az eljárással segítjük elő, hogy a poloska előjöjjön az apróbb zugokból is és mindeközben mozgásra is késztetjük, hogy haladjon át az előzetesen kijutatott poloska irtó szeren.

A poloskairtás után

A poloska irtás után el kell hagynia a lakást 2-3 órára, mert az irtószer szaga irritáló lehet. Haza érkezés után egy nagyot kell szellőztetni és már aznap este lefeküdhet saját ágyába.

Bizonyos esetektől eltekintve (alacsony fertőzöttség, szinte üres szoba), az egész ágyi poloskairtás folyamatot meg kell ismételni körülbelül két héten belül, mivel az engedélyezett poloskairtó szerek a petéket nem pusztítják el. Garanciát ebből kifolyólag két irtás után tudok vállalni.

Szakszerű ágyi poloska írtás vagy tanács ezen az elérhetőségen. Budapest és Pest megyében ágyi poloska írtás garanciával.

Vissza az Ágyi poloska tudástárba

Ágyi poloska írtás a következő településeken:

Budapest Alsónémedi Biatorbágy Budajenő Budakalász Budakeszi Budaörs Csobánka Csomád Csömör Csörög Délegyháza Diósd Dunabogdány Dunaharaszti Dunakeszi Dunavarsány Ecser Erdőkertes Érd Felsőpakony Fót Göd Gödöllő Gyál Gyömrő Halásztelek Herceghalom Isaszeg Kerepes Kistarcsa Kisoroszi Leányfalu Majosháza Maglód Mogyoród Nagykovácsi Nagytarcsa Ócsa Őrbottyán Páty Perbál Pécel Pilisborosjenő Piliscsaba Pilisjászfalu Pilisszántó Pilisszentiván Pilisszentkereszt Pilisszentlászló Pilisvörösvár Pomáz Pócsmegyer Pusztazámor Remeteszőlős Solymár Sóskút Szada Százhalombatta Szentendre Szigethalom Szigetmonostor Szigetszentmiklós Sződ Sződliget Tahitótfalu Taksony Tárnok Telki Tök Tököl Törökbálint Üllő Üröm Vác Vácrátót Vecsés Veresegyház Visegrád

Ágyi poloskairtás szakoldal - sok infóval

Érdeklődjön hogyan zajlik az ágyi poloska írtás és szabaduljon meg tőlük. Budapest és Pest megyében ágyi poloskairtás garanciával.

Ugrás az oldal tetejére

Ágyi poloskairtás cégeknek, magánszemélyeknek

Főoldal   Szolgáltatások   Árak   Kapcsolat
Legutolsó frissítés: 2011. július 2. Ajánlott felbontás: 1024x768 Honlappal kapcsolatban: kovacsrobert77 kukac gmail pont com