Professzionális kártevőirtás                      Budapest   Tel.: 0670-433-0538   email: gutitamas@irtoma.hu

Főoldal

Szolgáltatások
Csótányirtás Rágcsálóirtás Ágyi poloskairtás Hangyairtás Darázsirtás Egyéb rovarok irtása HACCP rendszer támogatása

Árak

Kapcsolat

Hogy néz ki, milyen gyorsan szaporodnak a darazsak?
Hogyan élnek a darazsak?
Hogyan védekezzünk a darazsak ellen?
A darázsirtás ára
Darázs irtás képekben

Darázsirtás

Megsemmisítő darázsirtás, Budapest és Pest megyében 6 hónap garanciával, kedvező áron vehető igénybe.

Hívjon most: 06 70 433 05 38

Az irtás bizonyos esetektől eltekintve a darázsirtó feladata. Azonban egyes esetekben megoldható akár nélkülünk is, megróbálok abban is segíteni!

Darázsirtás profi módszerekkel

A darázsirtás elsősorban akkor nevezhető profinak, ha az összes eszköz, szer és védőruházat alkalmas arra, hogy biztonságosan, gyorsan és véglegesen megszűntessük a darazsak által okozott vészhelyzetet. A megfelelő eszközökkel a nap szinte bármely szakában végezhető, bárhová fészkelték be magukat a darazsak (széldeszka, cserép, ablakkiugró, falba stb.).

Az általam végzett darázsirtás minden esetben biztos eredménnyel zárul és Ön megnyugodhat.

Többféle technológiával tudom megszabadítani a darazsaktól, a körülmények ismerete után választom ki a legmegfelelőbb módszert.

Tapasztalataim szerint nagyon sokan próbálkoznak megoldani otthon a darázsirtást, azonban a szerekre elköltött pénz, valamint a veszély ami ezzel jár nem mindig kifizetődő. Ezért először azt ajánlom Önöknek, hogy hívjanak fel, akár tanácsért is.

Darázsirtás házilagosan

Amennyiben a darázsfészek még kezdetleges (5-8 cm átmérőjű- még nem veszi körül a puha védőréteg) és könnyen hozzáférhető, megoldható a boltokban megtalálható irtószerekkel. Ha házilagosan szeretnénk megoldani és az előbb felsorolt körülmények helyt állnak, akkor a darázsirtás során tegyük a következőket:(katt ide)

A darázsirtás ára

A darázsirtás ára 10 000 forinttól kezdődik, függ a darazsak helyétől, az alkalmazott technológiától, és természetesen a kiszállási költségtől is.

Darázs irtás képekben

Óriás darázsfészek a padlásonDarázsirtás kis réseken - röpnyílásokon keresztül. Nem szükséges bontani ezzel a technológiával
Darázsfészek a fal mögött - a külső porozás után 2-3 db élő egyed van odabennDarázsfészek a fal mögött -Terjedelmes volt a fészek a fal mögött....
Lódarázsirtás, a falba befészkelték magukat - csak ablakból volt elérhető

Darázsirtás vályogfalban

Darázsirtás a következő településeken:

Budapest Biatorbágy Budajenő Budakalász Budakeszi Budaörs Csomád Csömör Délegyháza Diósd Dunaharaszti Dunakeszi Erdőkertes Érd Fót Göd Gödöllő Gyál Gyömrő Halásztelek Herceghalom Isaszeg Kerepes Kistarcsa Kisoroszi Leányfalu Maglód Mogyoród Nagykovácsi Nagytarcsa Ócsa Őrbottyán Páty Perbál Pécel Pilisborosjenő Piliscsaba Pilisszántó Pilisszentiván Pilisvörösvár Pomáz Pusztazámor Remeteszőlős Solymár Sóskút Szada Százhalombatta Szentendre Szigetszentmiklós Tahitótfalu Tárnok Telki Tinnye Tök Tököl Törökbálint Üllő Üröm Vecsés Veresegyház Zsámbék

Darázsirtás kedvező áron

Főoldal   Szolgáltatások   Árak   Kapcsolat
Legutolsó frissítés: 2011. július 2. Ajánlott felbontás: 1024x768 Honlappal kapcsolatban: kovacsrobert77 kukac gmail pont com