Professzionális kártevőirtás                      Budapest   Tel.: 0670-433-0538   email: gutitamas@irtoma.hu

Főoldal

Szolgáltatások
Csótányirtás Rágcsálóirtás Ágyi poloskairtás Hangyairtás Darázsirtás Egyéb rovarok irtása HACCP rendszer támogatása

Árak

Kapcsolat

HACCP rendszerben rovarirtás, rágcsálóirtás

Az élelmiszeriparban előirt élelmiszerbiztonsági rendszerekhez, többek közt a HACCP rendszerhez hozzátartozik a kártevőirtás is. Külön jogszabály rendelkezik az élelmiszerrel és itallal bármilyen kapcsolatban lévő vállalkozásoknak (18/1998 Nm rendelet) hogy a rovar irtás és a rágcsáló irtás rendszeresen el legyen végezve szakember (rovarirtó) által. Rovarirtás és rágcsálóirtás csak olyan rovarirtó cég által végezhető, amely engedéllyel rendelkező szakvállalat és csak olyan rovarirtó szakember, aki érvényes bizonyítvánnyal rendelkezik.

Olyan csomagokat dolgoztam ki a HACCP–s vállalkozások számára, amely minden igényt kielégít. Akinek a rovarirtás, rágcsálóirtás inkább nyűg, mert nem szokott kártevőkkel találkozni annak egy egyszerű és olcsó csomagot kínálok, melyben a rovarirtás ára rendkívül kedvező. De például, aki folyamatos (akár hat havi!) garanciát szeretne minden rovar ellen és igénye van rá, hogy akár a bejelentés napján (legkésőbb 24 óra) is kiszálljak, annak prémium kategóriás csomaggal szolgálok. Van még a kettő közötti középút is, de részletekért keressen engem és elküldöm a személyre szabott ajánlataimat.

Minden megrendelőnek kidolgozott kártevőirtási programmal állok rendelkezésére, komplett megelőzési és rovarirtási rendszert biztosítok számukra.

Természetesen minden csomagban garantálom, hogy a hatósági ellenőrzésnek teljes mértékben megfelel, az összes jogszabály által kért dokumentációt biztosítom.

Kérje ingyenes árajánlatomat vállalkozása számára, melyben tájékoztatom az általam kínált csomagok részéleteiről. Rovarirtás és rágcsálóirtás szolgáltatásomat elsősorban Budapesten és Pest megyében vállalom garanciálisan.

HACCP rovarirtás cégeknek

Főoldal   Szolgáltatások   Árak   Kapcsolat
Legutolsó frissítés: 2011. június 4. Ajánlott felbontás: 1024x768 Honlappal kapcsolatban: kovacsrobert77 kukac gmail pont com