Professzionális kártevőirtás                      Budapest   Tel.: 0670-433-0538   email: gutitamas@irtoma.hu

Főoldal

Szolgáltatások
Csótányirtás Rágcsálóirtás Ágyi poloskairtás Hangyairtás Darázsirtás Egyéb rovarok irtása HACCP rendszer támogatása

Árak

Kapcsolat

A hangyairtás
Hogy néz ki, hogyan él a hangya?
Hangyák kártétele

A hangyairtás

Érdeklődjön vagy rendelje meg a hangya kiirtását. Budapest és Pest megyében a hangyairtás 3 hónap garanciával, kedvező áron vehető igénybe.

Hívjon most: 06 70 433 05 38

A hangyairtás egy sor próbálkozás után már a profik feladata, amelyet többféle anyaggal és technikával oldhat meg. A hangyairtás módszere függ a hangya fajától, a környezettől és az Ön igényeitől.

Hangyairtás permetezéssel

A „szokványos„ hangyák közé sorolom a kerti hangyákat, a fekete hangyát, de lényegében szinte mindegyik hangyafaj idetehető. A hangyairtás egyik legjobb és leggyorsabb módja a permetezés. A permetezés során tartós hatású mikrokapszulázott szert permetezek a helyiségben lévő élekre, a hangyák által látogatott helyekre, amelyet nem szabad felmosni legalább egy hétig. Az irtószer rendkívül tartós hatású, ideális esetben 3 hónapig hatásos, és a mikrokapszulázottságból adódóan az irtószert a hangyák elviszik a fészekbe is.

Nem kell tartani ettől az irtószertől, mert a a hangyairtás során az általam felhasznált irtószerek és azok hatóanyagaik melegvérűekre nem mérgezőek (Önre, gyerekére, háziállatára sem). Miután a hangya áthalad a lepermetezett felületen, kis idő múlva elpusztul. A hangyairtás során otthon tartózkodhat, mint említettem emberre és kisállatra nem hat az általam használt irtószer.

Hangyairtás porozással

Bizonyos esetekben szükség lehet a porozásra is,de ezt a technológiát általában csak kültéren alkalmazom, tehát nem kell attól tartania, hogy tiszta por lesz a lakás. Viszont vannak bizonyos esetek, amiokr elengedhetetlen, ezért sem lehet kihagyni a felsorolásból.

Hangyairtás gélezéssel

A legújabb módszer a hangyairtás területén a gélezés. Ekkor irtószeres csalétket helyezek ki a hangyák előfordulási helyeire. Ezt a technológiát akkor javaslom, ha pici gyerek van otthon és összemászná a még nedves permetszert. A géles hangyairtás során az irtószert a legapróbb eldugott helyekre teszem, ahol csak a hangyák találják meg.Azonban ez a módszer sokkal lasabban fejti ki a hatását, akár hetekbe is telhet míg a hangyák eltűnnek!

Fáraó hangya fertőzöttség esetében is inkább ezt a módszert javaslom, mert a fáraó hangya biológiájából adódóan A királynőket (igen több van!) kell megcéloznunk, akik a bolyból soha nem jönnek ki. Ezért a fáraó hangya írtása csak csalétkes hangyairtószerrel oldható meg. A csalétket géles technikával jutattjuk minél közelebb a dolgozókhoz, akik napi munkájuk révén a talált élelmet elviszik a bolyba, hogy a lárvákat és a királynőt etessék. Ezért a hangyairtás ezzel a módszerrel időigényes, hetekbe telhet mire eredményt érünk. Viszont a türelem kifizetődik, ezzel a hangyaírtó módszerrel végleg megszabadulhatunk a hangyáktól.

Ha szakszerű hangyairtás és tanács amire szüksége van, hívjon most. Budapest és Pest megyében hangyairtás garanciálisan, szakképzett hangyaírtó által.

Ugrás az oldal tetejére

hangyairtás a következő településeken:

Budapest Alsónémedi Biatorbágy Budajenő Budakalász Budakeszi Budaörs Csobánka Csomád Csömör Csörög Délegyháza Diósd Dunabogdány Dunaharaszti Dunakeszi Dunavarsány Ecser Erdőkertes Érd Felsőpakony Fót Göd Gödöllő Gyál Gyömrő Halásztelek Herceghalom Isaszeg Kerepes Kistarcsa Kisoroszi Leányfalu Majosháza Maglód Mogyoród Nagykovácsi Nagytarcsa Ócsa Őrbottyán Páty Perbál Pécel Pilisborosjenő Piliscsaba Pilisjászfalu Pilisszántó Pilisszentiván Pilisszentkereszt Pilisszentlászló Pilisvörösvár Pomáz Pócsmegyer Pusztazámor Remeteszőlős Solymár Sóskút Szada Százhalombatta Szentendre Szigethalom Szigetmonostor Szigetszentmiklós Sződ Sződliget Tahitótfalu Taksony Tárnok Telki Tinnye Tök Tököl Törökbálint Üllő Üröm Vác Vácrátót Vecsés Veresegyház Visegrád Zsámbék

Keressen fel tanácsért vagy ha meg szeretne szabadulni a hangyáktól. Budapest és Pest megyében hangyairtás garanciálisan szakképzett hangyaírtó által.

Ugrás az oldal tetejére

Főoldal   Szolgáltatások   Árak   Kapcsolat
Legutolsó frissítés: 2011. június 4. Ajánlott felbontás: 1024x768 Honlappal kapcsolatban: kovacsrobert77 kukac gmail pont com