Professzionális kártevőirtás                      Budapest   Tel.: 0670-433-0538   email: gutitamas@irtoma.hu

Főoldal

Szolgáltatások
Csótányirtás Rágcsálóirtás Ágyi poloskairtás Hangyairtás Darázsirtás Egyéb rovarok irtása HACCP rendszer támogatása

Árak

Kapcsolat

Csótányirtás Budapest

Szakszerű csótányirtás garanciával, hívjon akár tanácsért is. Csótányirtás Budapest területén külön kiszállási díj nélkül. A csótányirtás Budapest kerületeiben (I., II., III., IV., V., VI.,VII., VIII., IX.,X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII. kerület) rövid határidővel, kedvezményes áron vehető igénybe.

Tel: 06 70 433 05 38

További információért a csótányirtással kapcsolatban kattintson ide

Csótányirtással kapcsolatos hírek/érdekességek

Ide Gyüjtögetem linkeket, híreket, érdekességeket, amiről egy kis véleményt is formálok, mert valamilyen szinten én is érintett vagyok, a szakma része vagyok.

Csótányoktól hemzsegett a távol keleti-étterem 2012.11.16

Hát mondhatnám, hogy nem véletlen elvégzetetni évente kétszer kötelezően a csótányirtást (18/1998 Járványügyi rendelet), ami nem árt, lásd a példát. De basszus, azért van egy olyan határ amikor már nemcsak, az merül fel, hogy undorító ilyen helyen főzőcskézni, hanem, hogy nem gondolnak a vevőikre, az alapvető higiéniára. Na persze, láttam a Discoveryn, hogy van aki sütve eszi a csótányt- de annak a műsornak a címe az volt hogy Vacsora a halállal.... Sajnos több távol keleti büféről hallottam/tapasztaltam rosszakat, persze nem ilyen rosszat, mert akkor kifordulok az ajón. Anélkül sajnos nem megy az irtás, ha nincs meg az akarat a megrendelői oldalon. Szerencsére van sok pozítiv példa is, Pesten sem mindegyik büfé ludas.

Főoldal   Szolgáltatások   Árak   Kapcsolat
Legutolsó frissítés: 2011. július 2. Ajánlott felbontás: 1024x768 Honlappal kapcsolatban: kovacsrobert77 kukac gmail pont com