Professzionális kártevőirtás                      Budapest   Tel.: 0670-433-0538   email: gutitamas@irtoma.hu

Főoldal

Szolgáltatások
Csótányirtás Rágcsálóirtás Ágyi poloskairtás Hangyairtás Darázsirtás Egyéb rovarok irtása HACCP rendszer támogatása

Árak

Kapcsolat

Hangya tudástár

A hangyairtás
Hogy néz ki, hogyan él a hangya?
Hangyák kártétele

Hogy néz ki, hogyan él a hangya?

A hangyákat két csoportba osztom, nem csak azért mert a hangyaírtás különböző technológiával történik, hanem mert a biológiájuk és életvitelük is más.

A kerti hangyák vörösesbarna színűek illetve a fekete hangyák feketék. A kolóniából mi általában dolgozókkal találkozunk, amelyek 3-5 mm nagyságúak. Egy királynő hozza létre az egész bolyt, a királynő akár 15 évig is elél. Elsősorban a szabadban van a boly, földben vagy korhadt fában, ezért a hangya ellen védekezni nem mindig egyszerű dolog. A hangyairtás otthon és házilag megoldva nem mindig sikeres, mert nem sikerül az egész bolyt kipusztítani. A házba általában élelemért vonulnak be a hangyák, ekkor a hangyairtás házilag ideiglenesen megoldható.

A fáraó hangyák barnássárgák, sötét potrohvéggel rendelkeznek és maximum 2,5 mm hosszúak (a dolgozók). Különlegessége ennek a fajnak, hogy egy bolyban több királynő is él együtt, egy királynő 300 petét rak le élete során. Ennél a hangya fajnál is a dolgozók látják el a bolyt élelemmel. A fáraó hangya Magyarországon épületen belül telepszik meg, általában nagyon nehezen megközelíthető helyeken, például csempék mögött, kazánok, fűtőtestek közvetlen közelében. A hangyairtás házilag ennél a fajnál nehezebben oldható meg, szükség van a professzionális irtószerre.

Érdeklődjön vagy rendelje meg a hangya kiirtását. Budapesten és Pest megyében a hangya irtás garanciális.

Ugrás az oldal tetejére

Hangyák kártétele

A hangyák betegségeket okozó mikroorganizmusokat terjeszthetnek, illetve egyszerűen kellemetlenek, ha az ember ételéből lakmároznak.

Keressen fel tanácsért vagy ha meg szeretne szabadulni a hangyáktól. Budapesten és Pest megyében hangyaírtás garanciálisan.

Ugrás az oldal tetejére

Főoldal   Szolgáltatások   Árak   Kapcsolat
Legutolsó frissítés: 2011. június 4. Ajánlott felbontás: 1024x768 Honlappal kapcsolatban: kovacsrobert77 kukac gmail pont com