Professzionális kártevőirtás                      Budapest   Tel.: 0670-433-0538   email: gutitamas@irtoma.hu

Főoldal

Szolgáltatások
Csótányirtás Rágcsálóirtás Ágyi poloskairtás Hangyairtás Darázsirtás Egyéb rovarok irtása HACCP rendszer támogatása

Árak

Kapcsolat

Darázsírtás Budapest

Szakszerű darázsírtás garanciával, hívjon akár tanácsért is. Darázsírtás Budapest területén külön kiszállási díj nélkül. A darázsírtás Budapest kerületeiben (I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX.,X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII. kerület) rövid határidővel, kedvezményes áron vehető igénybe.

Tel: 06 70 433 05 38

Darázsírtás házilagosan

Ha a darazsfészek jól látható és megközelíthető valamint nem nagyobb egy tenyérnél, következőt tehetjük: A darazsak általában nappal aktívak (kivéve a lódarazsakat), ezért meg kell várnunk míg minden egyed a fészekben van és nem túl aktívak. Ezért hajnalban vagy este érdemes a darázsirtás folyamatát megkezdeni. Mindenképpen öltözzünk fel tetőtől talpig, hogy megnehezítsük a kósza darazsak helyzetét. Ha felöltöztünk és a darázsirtó szer a kezünkben van, minél távolabb helyezkedjünk el, de legalább úgy hogy darázsirtóval rendesen eltaláljuk a fészket. Addig fújjunk az darázsirtó szerrel amíg nem potyogank ki a darazsak. Ha ezzel megvagyunk, a fészket távolítsuk el, nem kell vele kapkodni, ráér az jóval később is. Ha leszedtük tegyük egy vödör vízbe a biztonság kedvéért.

További információért az darázsírtással kapcsolatban kattintson ide

Főoldal   Szolgáltatások   Árak   Kapcsolat
Legutolsó frissítés: 2011. július 2. Ajánlott felbontás: 1024x768 Honlappal kapcsolatban: kovacsrobert77 kukac gmail pont com