Professzionális kártevőirtás                      Budapest   Tel.: 0670-433-0538   email: gutitamas@irtoma.hu

Főoldal

Szolgáltatások
Csótányirtás Rágcsálóirtás Ágyi poloskairtás Hangyairtás Darázsirtás Egyéb rovarok irtása HACCP rendszer támogatása

Árak

Kapcsolat

Egér tudástár

Az egérírtás
Hogy néz ki, hogyan él az egér?
Egerek szaporodása
Egerek kártétele

Hogy néz ki, hogyan él az egér?

Az egereket két csoport lehet osztani Magyarországi előfordulásuk szerint, a két faj a házi egér és a güzüegér.

A házi egér8-10 cm hosszú szürkés fekete, farka a testhosszával megegyező. Fészkét az épületen belül alakítja ki, fal mentén lyukakban illetve lehetséges még régóta felhalmozott és nem bolygatott holmik, lomok között. Ha adottak az életfeltételek a házi egér képes életét 2 méteres sugarú körben leélni. Ezért kizárólag passzív úton hurcolják be, tehát csomagolással, élelmiszerrel kerül egyik helyről a másikra. A házi egér mindenevő.

A güzü egér 6-8 cm hosszú palaszürke, hasa és lábai fehérek, farka testhosszánál rövidebb. Általában szabadban él, faodvakban, földben de télen a hideg hatására behúzodhat épületen belülre, ahol a házi egérhez hasonló életmódot kezd el folytatni. Miután a güzü egér be kerül az emberi környezetbe ugyanazt fogyasztja mint a házi egér, szabadban növényekkel, rovarokkal táplálkozik.

Érdeklődjön vagy rendelje meg az egér irtást. Budapesten és Pest megyében az egérírtás garanciális.

Ugrás az oldal tetejére

Egerek szaporodása

Az egerek nagyon szaporák, ha az időjárás kedvező (enyhe, száraz) akkor egész éven át képesek szaporodni. Egy-egy egérpárnak akár 1000 ivadéka is lehet egy éve alatt, de ez nagyban függ az életkörülményektől. Átlagos élettartamuk egy év.

Egérírtásért vagy információkért hívjon vagy írjon nekem. Budapesten és Pest megyében az egér irtás garanciális.

Ugrás az oldal tetejére

Egerek kártétele

Az egerek fertőző betegségek kórokozóit terjeszthetik, ürülékükkel és vizeletükkel beszennyezhetik a raktározott élelmiszereket. Elsősorban ezért írja elő rendelet is, hogy a rendszeresen egérírtás kötelező az élelmiszerrel foglalkozó cégeknél. Az egér további kártétele a rágcsáló életmódjából adódik, rágásával okoz károkat élelmiszerben, és egyéb anyagokban.

Keressen fel tanácsért vagy ha meg szeretne szabadulni az egerektől. Budapesten és Pest megyében egérírtás garanciálisan.

Ugrás az oldal tetejére

Főoldal   Szolgáltatások   Árak   Kapcsolat
Legutolsó frissítés: 2012. január 29. Ajánlott felbontás: 1024x768 Honlappal kapcsolatban: kovacsrobert77 kukac gmail pont com